KLANT LOGIN

Over Retail Rocket

Over Retail Rocket

Het Retail Rocket team bestaat uit meer dan 100 ingenieurs, marketing specialisten, ontwerpers en managers. Retentie Management Platform is ons kernprduct. Het biedt een set tools voor systematisch werken aan klantbehoud, het stimuleren van LTV en herhaalaankopen.

Het platform bevat 4 modules: Data Warehouse, A.I. Personalisatie Engine, Customer Intelligence Platform en Campaign Management System.

A.I. vormt de essentie van al deze modules: het genereert gepersonaliseerde productaanbevelingen voor website, mobiele apps en emails, verzamelt en analyseert gedrags Big Data, biedt klantsegmentatie op basis van gebruikers interesses en andere parameters.

We richten ons op drie doelen: het dagelijkse werk van marketing specialisten gemakkelijker maken, de omzet van het bedrijf verhogen en marketing nuttiger te maken voor de klanten, zodat ze gemakkelijker kunnen vinden wat ze nodig hebben voor hun volgende aankoop.

Наша команда

Onze werk principes

Voordat we het project met een klant lanceren, analyseren we de beste groeipunten en schatten we de impact van de voorgestelde oplossing op uw bedrijf.

We werken alleen met bewezen feiten en controleren alle binnenkomende informatie. Onze producten en bedrijfsprocessen worden continu verbeterd om de taken van klanten effectief op te lossen.

We hebben een vertrouwensrelatie opgebouwd. Elk teamlid begrijpt het doel van elke taak waarvoor hij verantwoordelijk is en past daarom de resultaatgerichte aanpak toe.

2020 jaarlijkse gegevens:

 • 230 000 000

  Bezoekers gebruiken maandelijks de websites van onze klanten

 • 450 000

  Gebeurtenissen per minuut worden verwerkt door onze servers

 • 250+

  Servers presteren in Retail rocket eco-systeem

 • 1 600 000

  Artikelen worden verkocht via de websites van onze klanten

 • 100+ years

  De cumulatieve manuren besteed aan onderzoek en ontwikkeling door Retail Rockets

 • € 385 981 789

  De totale omzet die onze klanten verdienen met het verkopen van producten en diensten met ons platform

Management

 • Ramón De L’Hotellerie

  Ramón De L’Hotellerie

  Branch Director in Europa

 • Gustavo Ferreira Pinto

  Gustavo Ferreira Pinto

  Country Manager Chile en Zuid Amerika

Schrijf uw voorstel of vraag

Onze oprichters zullen deze email lezen.

  Request a demo

  Clicking the Submit button, I give my consent to the processing of personal data and agree to the privacy policy.


  Contacteer ons

  We gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden om statistieken te verkrijgen over het navigatiegedrag van onze gebruikers en om onze diensten te verbeteren op basis van uw voorkeuren. U kunt uw voorkeuren instellen. U kunt hier meer informatie krijgen.