KLANT LOGIN

Retail Rocket AI platform lanceert een nieuwe feature die je e-commerce omzet een boost zal geven!

Retail Rocket AI platform lanceert een nieuwe feature die je e-commerce omzet een boost zal geven!

Een uniek product in de markt van mobiele app personalisatie

 

Het Retail Rocket team is niet te stoppen, zelfs het jaar 2020 en alle omstandigheden niet. Ondanks de afstand, hebben ze onvermoeid doorgewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten en e-commerce oplossingen. En aangezien een goed uitgevoerde klus een beloning verdiend, is hier een nieuwe feature van het Retail Rocket Artificial Intelligence platform dat een stap verder gaat in de personalisatie in e-commerce. 

 

Het is een uniek Big Data personalisatie product dat speciaal is ontworpen voor online stores die verkopen via Mobiele Applicaties. Deze industrie biedt geen enkele vergelijkbare oplossing! Klanten die dit product reeds gebruiken, ervaren een drastische groei in sales en breken alle omzet records.

 

Dankzij de AI Technologie van Retail Rocket op je mobiele applicatie, ben je in staat om in realtime het gedrag van bezoekers in elk verkoop stadium te analyseren. De data analyse maakt het mogelijk om alles te weten te komen over aankoop interesses en een unieke en gepersonaliseerde winkelervaring voor alle apparaten te creëren.

 

Zoals je kunt zien in de afbeelding hieronder, tonen de recommendation blocks iedere bezoeker populaire producten gebaseerd op hun interesse om hun behoefte te beantwoorden, wat natuurlijk de conversieratio, de omzet en alle andere KPI’s verbeterd.

 

 

 

Naast de voordelen die hierboven genoemd zijn, zal de opslag in een enkele bron van de data verkregen via verschillende kanalen, de performance van de marketing campagnes optimaliseren. Dit maakt het makkelijk om automatische campagnes te lanceren via bijvoorbeeld trigger mails, SMS en push notificaties voor web en mobiel. De mobiele app integratie brengt persoonlijke klant communicatie en efficiëntie naar het hoogste niveau.

 

 

Dit nieuwe product is extra belangrijk vanwege de groei van aankopen via mobile devices. Volgens Statisca kwam in 2017 58,9% van de online sales via Mobile e-commerce. Verwacht wordt dat in 2021 72,9% van de totale online aankopen via een mobile device zullen worden gedaan. 

 

Er zijn webshops die reeds gebruik maken van de nieuwe service en profiteren met fantastische resultaten. Wil je de personalisatie van jouw e-commerce ook naar het hoogste niveau tillen? Aarzel dan niet en neem contact op met Retail Rocket. De implementatie van ons Big Data Platform maakt het mogelijk een unieke experience te creëren voor iedere unieke gebruiker, verbeterd de engagement en loyaliteit van je klanten, verhoogd de retentie en bereik de beste statistieken, om uiteindelijk je verkopen te verbeteren. 

 

 

Vorige post

Use Case: Hoe behaalde Las Tijeras Mágicasje 19% omzetstijging met behulp van Retail Rocket

Volgende post

Retail Rocket lanceert Sponsored Products: een nieuw personalisatie algoritme om de omzet van een multi-brand store te verbeteren

Did you like the article? Subscribe to the newsletter to receive fresh articles in the mail.

Abboneer voor Nieuwsbrief

We gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden om statistieken te verkrijgen over het navigatiegedrag van onze gebruikers en om onze diensten te verbeteren op basis van uw voorkeuren. U kunt uw voorkeuren instellen. U kunt hier meer informatie krijgen.