KLANT LOGIN

Het maken en versturen van cadeaubonnen naar Sailplay

Het maken en versturen van cadeaubonnen naar Sailplay

Cadeaubonnen zijn een effectief middel om de verkoop te verhogen, klanten te motiveren om opnieuw een winkel te bezoeken en nieuwe doelgroepen aan te trekken met bestaande klanten. Echter, de complexiteiten die gepaard gaan met het maken en beheren van cadeaubonnen maakten ze minder populair bij bedrijven.

We hebben een oplossing gevonden en ons product verbeterd voor het gemak en de efficiëntie van uw bedrijf. We introduceren een nieuwe dienst, Sailplay cadeaubonnen, om u te helpen extra inkomsten en nieuwe klanten aan te trekken.

Sailplay maakt het eenvoudig om cadeaubonnen te maken De nieuwe cadeaubonnen dienst is handig voor bedrijven die behoefte hebben aan een zeer beladen cadeaubonproduct, vooral in sectoren zoals e-commerce, retail, diensten, boodschappen of voedsel. Met no-code logica en zonder ontwikkelaars kunt u aanpassen:

  • Kaartwaarde. Laat klanten hun eigen cadeauwaarde kiezen of stel de kaartwaarde zelf in.
  • Inwisselmethode. Gebruik de kaart eenmalig of wissel het nominale bedrag gedeeltelijk in – de keuze is aan u.
  • Generator van unieke codes. U kunt unieke codes genereren in Sailplay of een kant-en-klare lijst downloaden van een externe leverancier.
  • Geldigheidsduur van de kaart. Stel de geldigheidsduur van de kaart in – van onbeperkt tot een specifieke datum of een bepaald aantal dagen.
  • Klantmeldingen. Stuur cadeaubonnen rechtstreeks via e-mail of sms.
  • Kaartbeheer. Volg en beheer kaartstatussen in de Sailplay-interface.
  • Fraudebescherming. Kaarten kunnen worden beveiligd met een pincode om fraude te voorkomen. Alleen de eigenaar van het cadeau zal het kunnen gebruiken.

Vorige post

Opnieuw inschrijven van klanten met behulp van API en het opvragen van productinformatie op basis van Groeps-ID

Volgende post

Proxy-metriek in e-commerce. Deel 1

Did you like the article? Subscribe to the newsletter to receive fresh articles in the mail.

Abboneer voor Nieuwsbrief

We gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden om statistieken te verkrijgen over het navigatiegedrag van onze gebruikers en om onze diensten te verbeteren op basis van uw voorkeuren. U kunt uw voorkeuren instellen. U kunt hier meer informatie krijgen.